avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce pot sa fac daca m-am accidentat in timpul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce pot sa fac daca m-am accidentat in timpul concediului de crestere copil si sunt imobilizat la pat ?

Buna ziua, in urma cu 30 de zile am avut un accident si mi-am fracturat piciorul stang ,fiind operat , eu in momentul de fata nu pot sa am grija de fetita mea care are 7 luni deoarece sunt imobilizat la pat si nu am voie sa pun piciorul jos , recuperarea dupa aceasta fractura este de lunga durata si implica mai multe luni de incapabilitate, va rog frumos sa i-mi spuneti ce pot face tinand cont de faptul ca sunt in concediu crestere copil? Am dreptul la concediu medical sau alte drepturi ? Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iulie 2018
Rha Doo, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata indemnizației de concediu medical Remus47 Remus47 Va prezint situația concretă si va rog să-mi inicati ce trebuie sa fac Am contract de munca pe perioada determinata până la data de 7 august ... (vezi toată discuția)
Verificare prezenta la domiciliu a pacientilor aflati in c.m.- tbc ? CONDRUT CONDRUT Sunt in Concediu medical, cu tratament , fiind diagnosticata cu Pleurezie inchistata TBC .Va rog sa-mi spuneti daca in acest caz de boala imi poate fi ... (vezi toată discuția)
Probleme la locul de munca - accident de circulatie produs in timpul desfasurarii unei activitati in interes de serviciu. Arni457 Arni457 Am un contract de proba de 90 zile, in intervalul 1-30 s-a produs un accident de circulație ( in interes de serviciu ) in urma căruia am avut fractura la ... (vezi toată discuția)