avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz functie conducere in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz functie conducere in perioada de proba

Buna ziua,

As avea o intrebare, am fost promovat intr-o functie de conducere si am o perioada de proba de 120 de zile. Acum insa doresc sa demisionez si sunt curios daca sunt obligat sa stau in preaviz perioada de 45 de zile. Mentionez ca perioada de proba inca nu s-a terminat si ca eram deja angajat in aceeasi firma in momentul in care am primit postul de conducere. Din pacate situatia a devenit insuportabila si nu as mai rezista sa stau in aceeasi firma inca 45 de zile si vreau sa fiu sigur ca managerul si departamentul de resurse umane nu incearca sa ma pacaleasca sa stau atat de mult in preaviz.

Multumesc!

Cu stima,
Adrian
Cel mai recent răspuns: Adrian_OTP , utilizator 15:50, 7 August 2018
Deoarece sunteti in perioada de proba, puteti inceta c.i.m. printr-o simpla notificare adresata angajatorului, potrivit art.31 alin. 3 C.mun., fara a fi nevoie de preaviz.
Multumesc pentru promptitudine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz Daliborka Daliborka Buna ziua In cazul in care opersoana este angajata ca si Manager Resurse Umane, la perioada de proba este trecut: 90 zile calendaristice iar la perioada de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea intrebare. ocup in cadrul companiei ... Wantmo Wantmo Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Ocup in cadrul companiei o functie de conducere, functie care stiu ca in cazul unei demisii/concediere perioada de ... (vezi toată discuția)
Desfacere contractului de munca janos87 janos87 Sunt angajat pe perioada determinata de 3 luni, dar as dori sa demisionez mai repede care sunt problemele, ce pot aparea daca angajatorul nu-l vrea sa ... (vezi toată discuția)