avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tevi de apa si canalizare pe proprietatea vecinilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tevi de apa si canalizare pe proprietatea vecinilor

Am mostenit o casa de la tatal meu ,eu nu vreau sa vand asa ca am inchiriat-o.Cand au aflat vecinii ca am inchiriat m-a ameninta ca taie tevile de apa si canalizare care trec pe pamantul lor.Casa are apa si canalizare de peste 40 de ani,sunt platit la zi si nu stiu ce sa fac.Alta posibilitate sa bag apa si canalizare nu exista casa fiind inconjurata de alte proprietati .Pot vecinii sa faca asta dupa 40 de ani.

Alte discuții în legătură

Amenintare cu taiere de utilitati monamur monamur Bunicul meu impreuna cu tata au facut o casa acum 30 de ani.In acest moment amindoi sint decedati. Casa este un duplex cu 2 intrari separate iar utilitatile ... (vezi toată discuția)
Iesirea din diviziune aureliauntea aureliauntea Am cumparat de la 2 din trei mostenitori cote parte din mostenire, mostenitorii fiind bunica, respectiv tatal meu, au ramas 25% partea unchiului meu. El m-a ... (vezi toată discuția)
Buna seara acum 5 ani cu acordul vecinului tatal proprietari ... Iulidani Iulidani Buna seara acum 5 ani cu acordul vecinului tatal proprietari am trecut cu țeava de caldura pe lângă țevile de apa și canalizare acum sune ca nu ma mai ... (vezi toată discuția)