avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... certificat de casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

certificat de casatorie

Buna ziua. Fata mea nascuta la Cluj locuieste si lucreaza in Franta de 4 ani. Recent s-a casatorit cu un francez. Deocamdata au primit un livret de familie. Am sfatuit-o sa informeze via Ambasada Romaniei, serviciul de evidenta al populatiei din Cluj pentru modificarea starii civile.
Va rog sa ne informati ce documente trebuie sa pregateasca si cum sa procedeze corect tinind cont ca pentru moment nu poate reveni in tara. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere CatalinaHst CatalinaHst Buna seara! Locuiesc in Brasov, dar am fost casatorita din 1999 pana in 2003 cu un cetatean francez, cu care am un baiat de 17 ani. Casatoria si divortul au ... (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate maria.porru@laposte.net maria.porru@laposte.net Buna ziua, Ultima mea carte de identitate a fost eliberata acum zece ani. Intre timp m-am casatorit in strainatate si mi-am schimbat numele. In momentul de ... (vezi toată discuția)
Cetatenia franceza lalea11 lalea11 Buna, M-am inscris pe form in speranta ca cineva ma poate ajuta cu problema mea. M-am casatorit pe 8 martie 2008, iar sotul meu a primit cetatenia franceza ... (vezi toată discuția)