avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Au dreptul să te legitimeze jandarmii fără motiv?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Au dreptul să te legitimeze jandarmii fără motiv?

Au dreptul să te legitimeze jandarmi în fața casei ,după ce îți cere să ieși afară ,fara să spună nici un motiv ?
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 09:55, 8 August 2018
Da conform legii va pot solicita sa va legitimati.....
Daca e sa deducem logic ori ati fost reclamata de catre cineva pentru tulburarea linistii publice ,ori s-au autosesizat despre asa ceva...
E ciudat sa va cheme asa pur si simplu la poarta si sa va legitimeze....
Deci consider ca au avut un motiv si nu neaparat din plictiseala sa va scoata la poarta si sa va legitimeze
Nu am tulburat liniștea nimănui,și nu cunosc motivul. Nu era corect să spună motivul pentru care au venit?
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2018
Solomon Aurelia, utilizator
Nu stiu si nu intru in amanunte ...
Cum spuneam este imposibil ca sa va cheme aiurea sa va legitimeze....
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2018
DenisRif, utilizator
Întrebarea era daca avea sau nu obligația să îmi spună motivul pentru care mă legitimează?
Întrebarea era daca avea sau nu obligația să îmi spună motivul pentru care mă legitimează?

Alte discuții în legătură

Pt ca nu m-am legitimat la cererea agentului de politie am primit amenda marian86 marian86 ma aflam an drum spre casa cand patru agenti de politie mau oprit pe strada fiind o ora tarzie 12 noaptea acestia sau prezentat si mau obligat sa ma legitimez ... (vezi toată discuția)
Controlat de politie la metrou... Robert274 Robert274 Salutare! În cursul zilei de azi am fost oprit la stația de metrou Piata Unirii de către 2 polițiști pentru a fi legitimat. Nu mi s-au prezentat, iar la ... (vezi toată discuția)
Lnfractiuni de audienta - ascultatul la casti de pe telefon in mod silentios eusaisapte eusaisapte Buna ziua, un grup restrans de judecatori s-au vorbit sa ma hartuiasca pentru ca unuia dintre este urmarit penal in urma plangerii penale care am formulat-o ... (vezi toată discuția)