avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Solicitare informatii primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Solicitare informatii primarie

Buna seara! Pot cere in baza legii 544/2001 orice informatie doresc de la primarie? Mai exact vreau sa aflu de cine a fost cumparat un imobil, in ce an l-a cumparat, cu ce suma l-a cumparat si ce suprafata a cumparat. Pot cere toate aceste informatii de la primarie in baza acestei legi? Cam cum ar trebui sa arate cererea de informare?Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Solicitare informare legea 544/2001 assportiva assportiva Buna seara! Pot cere in baza legii 544/2001 orice informatie doresc de la primarie? Mai exact vreau sa aflu de cine a fost cumparat un imobil, in ce an l-a ... (vezi toată discuția)
Certificat de inregistrare fiscala asociatie proprietari hylpolux hylpolux De unde se poate obtine o copie a certificatului de inregistrare fiscala a Asociatiei de proprietari ? Care sunt pasii ce trebuiesc urmati si daca sunt ... (vezi toată discuția)
Harta cu terenurile, birocratie. nicu84 nicu84 Vreau sa obtin o harta cu terenurile de langa un municipiu de la mine din judet, altul decat cel la care am domiciliul pentru ca vreau sa cumpar un teren sa ... (vezi toată discuția)