Relația mea cu familia ei a fost bună pana la un moment dat când totul s.a întors împotriva mea fără sa fac nimic iar când am încercat sa ajut prin orice mijloc a fost bine, ca mai apoi sa cad tot eu vinovat pt binele făcut și ajutorul acordat,
Ionut.ion a scris:
Salut tizule, daca pot spune asa... Din ce spui pare a fi o problema in familia ei... Am vazut un caz asemanator, vecini, familie buna... La fel, fata invata bine, era tinuta "din scurt" de parintii si...pana la urma a fugit de acasa cu iubitul... Parinti au gasit-o pana la urma dar, fiind aproape majora, nu au avut ce face...sau resemnat...Dupa un timp relatia cu iubitul si familia lui a inceput sa se deterioreze, au inceput certurile, parinti ei o vedeau ca pe o 'ratata"... In fine...dupa lungi discutii se impaca cu el si acum stau cu chirie si incearca sa aibe o relatie cat de cat ok... deci, nu toate sfârsesc roz...
Eu zic sa o ajuti, sa vezi care sunt si de la ce au inceput problemele (banuiesc ca parintii ei te cunosc si nu mereu au fost contra ta...) Vb. cu ea sa mai astepte putin, sprijino* daca ti le ea, sa termine liceul, mai ales ca are si medii destul de mari, sa intre la o facultate buna si vedeti apoi... Si incearca sa vezi dece sa racit relatia ta cu parintii ei... Bafta