avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Reziliere contract chirie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Reziliere contract chirie

Buna ziua,
Puteti va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza incepand cu acest an in cazul rezilierii unui contract de chirie incheiat intre persoane fizice?
Mai trebuie declarat la ANAF in 5 zile sau se completeaza in declaratia unica? In cat timp trebuie declarata rezilierea?
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:50, 8 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti doar declaratia unica in maxim 30 de la producerea evenimentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din chirii p.f. + venituri din cmi chirfeli chirfeli P.F.A detinatoare de Cabinet medical din 2014 in 26.02.2020 da spre inchiriere ca persoana fizica un apartamet cu contract. In 27.07.2020 intocmeste un act ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere Camy09 Camy09 Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat inainte de termenul prevazut in contract, respectiv ... (vezi toată discuția)
Declarație rectificativă Barbu Nicolae Barbu Nicolae Bună ziua, sunt proprietarul unui spațiu comercial pe care l-am închiriat cuiva cu contract de închiriere înregistrat la ANAF. Am depus declarația unică ... (vezi toată discuția)