avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valabilitate judet fisa medicala permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valabilitate judet fisa medicala permis auto

Fisa medicala pentru preschimbarea permisului auto este valabila daca este facuta de o clinica autorizata in alt judet? (de exemplu fisa medicala ii din Cluj iar documentele pentru permis sunt predate la DRPCIV Mures)
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2018
BBarna, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:41, 8 August 2018
Fisa medicala trebuie facuta intr-o unitate autorizata, nu conteaza in ce judet a fost facuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis de conducere expirat in strainatate Gabi2017 Gabi2017 Buna ziua! As dori sa stiu cum anume trebuie procedat pentru preschimbarea permisului de conducere expirat in urmatoarea situatie: cetatean roman cu domiciliul ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto bubutu2 bubutu2 Buna seara!Ce taxe,va rog, trebuie sa platesc si ce documente trebuie sa depun pentru eliberarea unui permis auto cu noua adresa de locuit?.Posed inca ... (vezi toată discuția)
Schimbarea permisului de conducere alinapricopi alinapricopi buna ziua am obtinut permisul de conducere in italia acum m-am stabilit in Romania si mi-am schimbat numele dupa casatorie ce acte sunt necesare trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)