avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Avizare clasare dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Avizare clasare dosar penal

Buna ziua, va scriu in speranta de a afla o informatie in legatura cu timpul necesar pentru o avizare ce trebuie facuta pe un dosar penal la care sa anulat urmarirea penala.
Dosarul mi sa completat din cauza ca in vama am incercat sa trec cu o duba de 3.5mtma si o platforma atasata de 2.0 mtma, eu avand doar categoria b, fiindu-mi necesara si categoria E.
Mi-a fost intocmit un dosar penal pentru conducerea unui ansamblu de vehicule fara categoria corespunzatoare.
Situatia sa intamplat pe 28 mai, si ieri am aflat de la avocat ca sa clasat dosarul, si ca mai este nevoie de avizarea unui judecator. Stie cineva cam cat timp dureaza aceasta procedura? Am inteles ca deja sa trimis dosarul catre judecatorie doar ca nu stiu exact care(din ce judet) nefericirea sa intamplat in turnu magurele si eu avand domiciliu in Arges.
Intreb pentru ca pe data de 22 am bilet de plecare in afara si as dori sa stiu cam cat timp dureaza pentru ca nu as vrea sa plec fara permis.
O zi buna tuturor
Cel mai recent răspuns: Vasilache Alin , utilizator 18:17, 19 Mai 2020
In general, cam 2 saptamani. Dar, depinde de data la care se inregistreaza dosarul la instanta, etc.
Este vorba probabil de o solutie de renuntare la urmarire penala.
Ar trebui sa vi se comunice solutia de catre parchet si ulterior sa fiti citat de instanta.
Incercati sa verificati pe portal dupa numele dvs.

Buna dimineata, multumesc tuturor de raspunsuri. Ieri am primit un plic de la parchet in care se mentiona data la care sa renuntat inceperea urmaririi penale.
Am incercat sa caut numele meu pe portal si nu am gasit nimic, am incercat si cu numarul de dosar care era scris pe prima foaie dar fara succes, exista vreo metoda de a urgenta situatia?
Nu aveti cum sa urgentati. Cautati dupa numele dvs pe portal, la instanta se repartizeaza alt numar. Oricum, v-am spus ca veti fi citat, aveti rabdare.
Am inteles, multumesc frumos, un weekend placut.
ps. am cautat numele meu pe portal, si am gasit dosarul cum a-ti spus dvs. se pare ca este fixata o sedinta, din ce am mai citit aici pe forum, este posibil ca judecatorul sa respinga cerera d renuntare la urmarirea penala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 August 2018
dni.0897, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident rutier ilie1979 ilie1979 Buna ziua,, in data de 27 10 2015 mergeam cu autobasculanta pe DN 65 A ,din directia Turnu Magurele catre Rosiori de Vede... In comuna Putineiu mi,a sarit ... (vezi toată discuția)
Conducerea fara categorie corespunzatoare Vasilache Alin Vasilache Alin Am si eu o intrebare am un dosar penal pentru art 335 alin 2 am condus o platformă de 3.5 t cu o remorcă( toata greutatea ansamblului a fost de 6200 kg )fara ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru numere false cosmin990 cosmin990 Buna ziua, Va scriu in legatura cu o problema care persista de aproape 1 an de zile. Incerc sa descriu situatia detaliat pentru a obtine de la dumneavoastra ... (vezi toată discuția)