Trebuie dovada, daca nu o mai aveti trebuie sa dati o declaratie pe proprie raspundere ca ati pierdut-o.
Buna ziua, va scriu in speranta de a afla o informatie in legatura cu timpul necesar pentru o avizare ce trebuie facuta pe un dosar penal la care sa anulat urmarirea penala.
Dosarul mi sa completat din cauza ca in vama am incercat sa trec cu o duba de 3.5mtma si o platforma atasata de 2.0 mtma, eu avand doar categoria b, fiindu-mi necesara si categoria E.
Mi-a fost intocmit un dosar penal pentru conducerea unui ansamblu de vehicule fara categoria corespunzatoare.
Situatia sa intamplat pe 28 mai, si ieri am aflat de la avocat ca sa clasat dosarul, si ca mai este nevoie de avizarea unui judecator. Stie cineva cam cat timp dureaza aceasta procedura? Am inteles ca deja sa trimis dosarul catre judecatorie doar ca nu stiu exact care(din ce judet) nefericirea sa intamplat in turnu magurele si eu avand domiciliu in Arges.
Intreb pentru ca pe data de 22 am bilet de plecare in afara si as dori sa stiu cam cat timp dureaza pentru ca nu as vrea sa plec fara permis.
O zi buna tuturor
~ final discuție ~