avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificatul de atestare fiscala se elibereaza doar ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificatul de atestare fiscala se elibereaza doar daca ai achitat toate taxele catre primarie auto si cladire?

In cazul solicitarii Certificatului de atestare fiscala pentru o proprietate asupra unui imobil este indreptatit sa se ceara si achitarea impozitului pe alte proprietati si chiar si autovehicul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:59, 9 August 2018
Normele ANAF prevad solutionarea cererilor contribuabilului cronologic,initial se achita eventuale debite in evidenta si ulterior solicitarii contribuabilului
Daca aveti sume cu titlu de restanta nu se poate elibera certificat fiscal curat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare certificat fiscal,legal sau nu? Zaky Zaky Mama vrea sa vinda apartamentul in care locuim iar cei de la taxe si impozite refuza sai dea certificatul fiscal pe motiv ca fratele meu ar avea niste amenzi ... (vezi toată discuția)
Scoatere fiscal autoturism iacob catalin iacob catalin Va rog sa imi spu sti ca sa scot certificat fiscal pt o masina vândută trebuie plătit impozitul la casa si teren ca sa mi se elibereze fiscalul, mentionez ... (vezi toată discuția)
Instrainare drept de proprietate tonibal tonibal rugaminte > sechestrul anaf asupra unei cladiri presupune instrainarea dreptului de proprietate asupra acelei cladiri ? (vezi toată discuția)