avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua,

Daca sotia mea nu a inregistrat venituri in ultimele 12 luni anterioare nasterii, pot solicita eu stimulentul de insertie avand in vedere ca ea nu va beneficia de indemnizatia pt crestere copil?
Daca da, ce trebuie sa fac?
Se acorda pe 2 ani sau pe 3 ani?

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Laurm Laurm Buna ziua, Daca sotia mea nu a inregistrat venituri in ultimele 12 luni anterioare nasterii, pot solicita eu stimulentul de insertie avand in vedere ca ea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie fara stagiu de cotizare in ultimele 12 luni Daniel Rus81 Daniel Rus81 Buna ziua, In situatia in care sotia,nu are stagiu de cotizare in ultimele 12 luni,poate solicita indemnizatie de crestere a copilului,avand in vedere ca a ... (vezi toată discuția)
Lamuriri indemnizatie de crestere a copilului cristibalan cristibalan Buna ziua. Sotia mea urmeaza sa nasca la 1 septembrie si pentru ca ea nu lucreaza vreau sa stiu daca pot sa depun eu, ca tata al copilului, actele pentru ... (vezi toată discuția)