avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Inundație apartament
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Inundație apartament

Bună ziua.De nici o lună am reușit să cumpărăm un apartament prin prima casa.Inca nu ne-am mutat pentru că apartamentul trebuia zugrăvit.Alaltaieri dimineața, soțul a primit un telefon de la un vecin care i-a spus că la ușă noastră este plin de apa.Sotul s-a dus la apartament și a găsit în absolut toate camerele apa de peste 5 cm.Se pare că vecinul de deasupra făcuse în baie o lucrare de mântuială și o țeavă s-a spart.Sotul a sunat firma de asigurări și un agent a venit să evalueze pagubele produse.Ne-a spus că vom primi bani pentru tot parchetul și pentru toate ușile pentru că sunt umflate și nu se mai închid.Domnul de la firma de asigurări ne-a spus că avem nevoie de doua declarații ale martorilor și de datele celui vinovat care este vecinul de sus și este plecat in străinătate.Am reușit să luăm doar o declarație de la prietenul soțului care l-am ajutat să scoată apa din apartament însă al doilea martor care are cheia apartamentului de deasupra și i-a deschis soțului să oprească apa,nu vrea sa dea declarație pentru că nu vrea sa aibă probleme cu cel de sus.Nici vecinul de sus nu vrea sa ne dea datele lui,ne spune să așteptăm până vine el în tara sa vorbim.Ce putem face daca acesta nu vrea să coopereze? Mergem la politie? Cel de la firma de asigurări a spus că e ok și doar o singura declarație dar neapărat trebuie sa facem rost de datele vecinului vinovat. Vă mulțumesc anticipat și va urez o seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:23, 10 August 2018
Politia nu are nici o competenta in rezolvarea problemei dvs,discutati cu admin blocului sa va spuna macar numele locatarului respectiv.
Politia nu poate sa va ajute in aceasta speta
Puteti afla numele proprietarului direct la presedintele de asociatie din cartea de imobil
Vă mulțumesc pentru răspunsuri.Nu exista asociație de locatari in bloc.Numele poate nu ar fii greu de aflat dar cei de la asigurări au spus că au nevoie și de datele lui din buletin,Cnp-ul lui....A spus că vine in tara zilele acestea,vom vedea atunci ce va fii....Dar mă gândesc că o să avem ceva probleme cu dânsul pentru că de alaltaieri i-a spus soțul că avem nevoie de o copie după buletinul lui și nu a vrut să-i trimita,ii spune doar că "vorbim când vin in tara" Mă gândesc că dacă nu vrea sa coopereze,poate cei de la asigurări au dreptul să ceara datele dansului de la primărie?!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va confruntati cu situatie delicata ,
In cazul in care vecinul nu coopereaza,asiguratorul se poate adresa politiei teritoriale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună mi a fost inundat apartamentul de la etajul superior unde ... 0305 0305 Bună Mi a fost inundat apartamentul de la etajul superior unde locuiesc chiriași ,va rog sa mi spuneti într-un eventual proces pe cine dau în judecata ... (vezi toată discuția)
Canalizare infundata rebell_rose rebell_rose Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce este de facut in urmatoarele cazuri: 1. S-a infundat teava de scurgere pe coloana de baie si s-au inundat toate ... (vezi toată discuția)
Buna seara am in apartamentul de deasupra niste chiriasi ingrozitori! ... LavP LavP Buna seara Am in apartamentul de deasupra niste chiriasi ingrozitori! Petreceri in fiecare weekend! Este si ciudat si recalcitrant chiriasul asa ca nu prea ... (vezi toată discuția)