avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... definitivarea locului de munca
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

definitivarea locului de munca

Fiind angajat intr-o institutie bugetara cu contract de munca pe perioada determinata de 2 ani,as dori sa stiu daca se poate sa imi fie definitivat postul deoarece la ora actuala in instiutie exista locuri vacante pe perioada nedeterminata. Mentionez ca actualul post a fost ocupat prin concurs.
credeti ca de aceea v-au angajat cu cim pe perioada determinata? eu cred ca motivul e clar.Au nevoie de dv. 2 ani.Puteti incerca eventual prelungirea cim sau semnarea unui nou cim pe perioada nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivarea locului de munca dana radu dana radu sunt angajata, intr-o institutie bugetara, cu contact de munca pe perioada determinata de 2 ani(postul l-am ocupat prin concurs).As dori, sa stiu daca, la ora ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la perioda determinata la perioada nedeterminata adysan adysan buna ziua,la trecerea de la perioda determinata la perioada nedeterminata,pe acelasi post,trebuie sa dau din nou concurs?mentionej ca in institutia la care ... (vezi toată discuția)
Nelamurire... Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Sa presupunem ca o firma angajeaza fara concurs pe post de muncitor necalificat o persoana cu CIM pe perioada determinata, apoi mai incheie inca 2 ... (vezi toată discuția)