Buna seara!
Speta este urmatoarea;
- a fost reziliat contractul de comodat cu o firma, i-am notificat prin executor judecatoresc sa isi ridice containerele de pe proprietatea privata. Nu au facut acest lucru, dar au lăsat pe proprietate firma de paza care asigura paza containerelor. Acum cateva zile le-am tranmis o notificare celor de la paza, pentru a parasi proprietatea, atragandu-le atentia ca incalca legea! Bineinteles, un sef de la firma de paza m-a sunat sa imi atraga atentia ca el nu poate parasi proprietatea, deoarece are un contract semnat cu proprietarul containerelor,,,
Am incercat de 2 zile sa sun la politia din localitatea magurele. Deoarece numarul nu era functionabil, am sunat pana la urma la 112, cerandu-mi scuze, specificand ca nu este o urgenta, dar doresc sa iau legatura cu politia Magurele. Am expus problema pe scurt, iar operatorul mi-a spus ca imi va face legatura cu politia.
La sediul firmei s-au prezentat in circa 20 de minute 3 agenti, cărorea le-am spus ca pe proprietatea firmei se afla o societate de paza, fara acordul proprietarului. M-au atentionat ca aceasta nu este o urgenta, motiv pentru care voi plati amenda. Am mentionat ca telefonul de pe site nu este valid, lucru constatat si de catre ei. Deoarece am observat ca oamenii nu aveau nici o intentie de a consemna ilegalitatea semnalata, am inceput sa filmez, moment in care agentii, privindu-se cu subînteles , m-au intrebat de ce i-am amenintat ca ”ii dezbrac”. Le-am semnalat ca sunt mincinosi, moment in care cei trei agenti mi-au comunicat ca voi primi si amenda pentru injurii, lucru ce sa si intamplat...
Jenant a fost faptul ca nici nu au legitimat agentii firmei de paza, iar, la final, le spuneau ca nu sunt obligati sa paraseasca proprietatea privata, deoarece au o fisa a postului care trebuie respectata...
Pot posta filmarea, de pe domeniul public, pe contul de facebook?
Cel mai recent răspuns:
ratonu ratat , utilizator
10:33, 10 August 2018