avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Apostilarea diplomelor de licență, supliment, foaie ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Apostilarea diplomelor de licență, supliment, foaie matricolă

Aș avea o nelămurire referitoare la apostilarea diplomei de licență. Din câte am înțeles citind la CNRED, este necesară o vizare a documentelor mai sus menționate de către aceștia. Ce nu înțeleg este: apostilarea se face după vizarea acestor documente pe original sau pe copii legalizate? În cazul în care dețin o diplomă de licență eliberată la facultatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, apostilarea diplomei originale se face la Cluj sau la București?
În cazul traducerilor, apostilarea se face la camera notarilor din orașul în care este realizată traducerea legalizată, corect?
Aștept răspuns, mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 10 August 2018
alexandrany, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:04, 12 August 2018
Apostilarea se face pe documentul original si se face la Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma licenta ndt ndt Buna ziua, Sunt cetatean roman si doresc sa imi echivalez / evaluez diploma de licenta in strainatate, intr-un stat parte la Conventia de la Haga (Statele ... (vezi toată discuția)
Echivalare diploma cetatean european pentru admiterea la facultate in romania alexandracdr alexandracdr Am nevoie de echivalarea diplomei de sfarsit de liceu din Portugalia, problema inampinata are de a face cu Apostila de la Haga. Am intrat pe site-ul CNRED si ... (vezi toată discuția)
Unde se apostileaza documentele? Hannahjoy Hannahjoy Unde se apostileaza documentele? Exista birouri de traduceri care apostileaza documente? (vezi toată discuția)