avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Abonament telekom
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Abonament telekom

Pot fi acționați in instanța Telekom dacă au făcut un contract unde eu nu sunt proprietar?
Cel mai recent răspuns: Florin Epure , utilizator 12:52, 10 August 2018
Inainte de a stabili daca se poate formula o actiune in instanta, este necesara lamurirea situatiei de fapt cu privire la "contractul unde Dumneavoastra nu sunteti proprietar"...
Buna ziua domnule Mădălin. Locuiesc temporar in apartamentul socrilor pana la finalizarea casei noastre, contractul telekom a fost făcut pe numele meu, in buletin am adresa la aceasta locație. Proprietarul apartamentului și contractor la utilității este socrul meu, doar contractul de telekom este pe numele meu, a fost făcut in urma cu câteva luni de către un agent de vânzări. Am solicitat acum 2 zile un abonament de telefonie mobila plus telefon de la telekom, și răspunsul primit este ca trebuie sa dau un depozit pe telefon după ce mi-a fost solicitată o factura de gaz . Motivul ar fi ca prezint un risc și utilitățile nu sunt pe numele meu.
Întrebarea mea către ei: sa putut face un contract de televiziune și cablu dar acum nu se mai poate face fără depozit pentru ca nu sunt proprietar. La semnarea contractului de internet și tv nu mi-a fost solicitată nici o factura sau document care sa ateste ca eu sunt propietarul apartamentului.
Va mulțumesc, o zi buna.

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Inainte de a stabili daca se poate formula o actiune in instanta, este necesara lamurirea situatiei de fapt cu privire la "contractul unde Dumneavoastra nu sunteti proprietar"...

Pentru astfel de solicitari/motive de refuz, nu cred ca se merita sa demarati o actiune in instanta . Mai degraba, cautati sa identificati un alt oparator de telefonie mobila.
De acord, dar abonamentul de tv internet este in termen legal făcut, mai poate funcționa?

Pentru astfel de solicitari/motive de refuz, nu cred ca se merita sa demarati o actiune in instanta . Mai degraba, cautati sa identificati un alt oparator de telefonie mobila.

De acord, dar abonamentul de tv internet este in termen legal făcut, mai poate funcționa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. ... Ybaion Ybaion Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. Am un abonament de circa 10 ani la Telecom TV în care este inclus și un abonament de ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere telekom Paul1427 Paul1427 Am făcut un abonament la TELEKOM pentru servicii de internet și televiziune pe data de 15 decembrie 2017. Luna asta pe data de 9 ianuarie am văzut oferta de ... (vezi toată discuția)
Taxa tv pentru sc ce functioneaza in spatiu inchiriat OppenPub OppenPub Buna ziua, Reprezint o societate comerciala ce a primit o notificare de plata de la Televiziunea Romana conform articolului 4 din Legea 41/1994 prin care ... (vezi toată discuția)