avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Problema
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Problema

Buna ziua!!
Prietenul meu, a avut o altercatie cu un băiat, din cauza unor injurii aduse de acel baiat, primite printr-un mesaj. Prietenul meu i-a dat un pumn, iar el a scos cutitul sa-l înjunghie. Dupa care prietenul meu s-a aparat si la mai agresat inca o data. Ce consecințe poate suporta prietenul meu? Poate face puscarie sau doar dosar penal ?
Ultima modificare: Vineri, 10 August 2018
Mihaela457, utilizator
Depinde. E prematur sa ne pronuntam pe situatia prezentata. I se poate intocmi intocmi dosar penal pentru loviri sau alte violente, care se poate finaliza cu o solutie renuntare la aplicarea pedepsei. Pana nu exista o urmarire penala, nu are sens sa prezentam solutii, intrucat pot fi diversificate de multe aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiunea de lovire și alte violente Gabi1000 Gabi1000 În urmă cu câțiva ani, o cunoştintă de a mea, a plecat la mare împreună cu câțiva prieteni, menționez ca majoritatea nu aveau vârstă de 18 ani ... (vezi toată discuția)
Ce i se poate întâmpla cuiva care a lovit un barman în timpul programului de lucru? Daca un prieten sa ii zicem “x” i a dat unui barman un pumn ( care era in barul vecin in timpul incidentului) poliția a scris cand s au dus la secție ... (vezi toată discuția)
Zile spitalizare andrale andrale La cate zile de spitalizare se poate baga in penal? (vezi toată discuția)