avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul venit in concediu pre si post natal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul venit in concediu pre si post natal

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la situatia de mai jos:

Sunt angajata la actualul oc de munca din data de 23.04.2018, iar incepand cu 01.09.2108 ar trebui sa intru in concediu prenatal, la recomandarea doctorului. Avand in vedere ca am o vechime de 4 luni la actualul angajator cum se va calcula venitul meu pentru lunile Septembrie, octombrie (am inteles si ca de la 1 oct se va modifica impozitarea - in cazul meu se va calcula actualizat, sau conform legii de la momentul intrarii in prenatal?) si noiembrie (data preconizata a nasterii este de 18.11.2108).

Mentionez de asemenea ca am mai avut urmatoarele venituri:
1. aprilie 2018: 3 zile lucrate la o alta companie (va fi obligatoriu sa declar acest venit la completarea adeverintei de venit pentru indemniatia de CIC sau pot declara doar lunile anterioare lucrate integral?)
2. februarie 2018 - iunie 2017 venituri lunare la un alt angajator
3. mai 2017 - martie 2015 venituri lunare la un alt angajator (dar deja se acopera cele 12 luni necesare cu perioada anterior mentionata).

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Daenycious , utilizator 08:06, 11 August 2018
As putea primi si eu un raspuns, va rog? Am dat toate detaliile, fata de alte situatii pe care le-am citit tocmai pentru a respecta timpul fiecaruia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul prenatal si ccc Aura777 Aura777 Buna ziua. As vrea sa stiu, va rog, cum se calculeaza indemnizatia de maternitate si de crestere copil, avand in vedere ca luna nasterii (octombrie) va fi ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate si ccc pfa B.Alina B.Alina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu câteva informații. Nu am reusit sa gasesc raspunsul nicăieri, iar cei de la CAS nu mi-au raspuns deloc... Am PFA ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox ... Marykaaa Marykaaa Buna ziua . Sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox 20 oct 2023. As vrea sa intru in prenatal la 1 sept. 1. Calculul indemnizatiei de maternitate ... (vezi toată discuția)