avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Procedura radiere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Procedura radiere srl

Buna ziua! Imi puteti da cateva indicatii in legatura cu radierea din registrul comertului a unui srl fara activitate cu asociat unic?
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 10 August 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 14:39, 10 August 2018
Buna ziua,

Dizolvare +lichidare simultana, fara numire lichidator, la ONRC se rezolva.

E vorba despre depunere la ONRC a hotararii AGA ptr dizolvare/lichidare in etapa 1.

In etapa 2 se depune o alta AGA, impreuna cu certificat fiscal, CUI original si bilant lichidare intocmit de un expert contabil+raport lichidare.

E necesar acordul asociatilor in principal si se rezolva.
Ultima modificare: Vineri, 10 August 2018
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
S.r.l. Ingrid.Vorobchevici Ingrid.Vorobchevici Am inchis societatea in martie 2014 si nu imi doresc sa imi reiau activitatea acum in martie 2018. As vrea va rog sa ma indrumati cu procedurile pentru a o ... (vezi toată discuția)
Costuri onrc privind suspendarea sau dizolvarea firmei! CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT :-/Ce costa mai putin? Sa suspend firma sau sa o dizolv? Din cate stiu suspendarea unei societati comerciale costa in jurul a 250 RON la ONRC. Pentru ... (vezi toată discuția)