avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am imprumutat-o pe fosta mea iubita cu diverse sume de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am imprumutat-o pe fosta mea iubita cu diverse sume de bani

Din august 2017 pana in iunie 2018 am imprumutat-o pe fost mea iubita si i-am platit si unele rate suma ajungand pana acum la 11000 lire sterline.totii banii sau transferat prin banca si am si sute de mesaje si mail-uri ca imi va inapoia banii dar pana acum am primit 460 de lire de la ea.ma amana saptamanal si imi spune sa astept cateva zile si cand vine momentul nu mai da niciun semn.noi locuim in UK acum dar ea a fugit in alt oras si nu stiu cum sa o gasesc.i-am facut si abonament la telefon dar l-a dus la amanet si l-a pierdut iar eu tre sa achit pentru el.plus o tableta si un alt telefon care am chitante pe numele meu dar au ajuns in amanet.m-am imprumutat la prieteni de 3000 lire tot pentru ea si nu vrea sa dea nimic inapoi invocand ca nu are si sa nu o mai terorizez.am gararntat pentru ea la un credit si din 2 in 2 luni eu platesc pentru ca ea spune ca nu poate.dar de fapt nu vrea.e dependenta de jocuri si a pierdut si mii de lire pe luna.in total pe luna au ar cam trebui sa achit cam 800 lire din cauza ei.ce ar fi cel mai indicat sa fac.eu am vrut de multe ori sa scap de ea dar tot timpul m-a amenintat ca se sinucide si fugea cu lamele prin casa sau pe strada.de fapt era teatru.acum am zeci de mesaje si mail-uri in care imi spune ca vrea sa ma vada mort si imi jigneste familia.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:27, 10 August 2018
Nu aveți ce face decât sa achitati ceea ce este pe numele Dvs. Ce este pe numele ei nu va privește. Bine ca ati scăpat de ea. Se putea si mai rau. Achitat toate datoriile care le ati facut pe numele Dvs si vedeți va de viata. Fara ea.
Nu prea aveti ce sa faceti daca nu aveti un contract de imprumut, ati dat banii de bunavoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea unei datorii recunoscute gabriellab gabriellab Buna seara. Am imprumutat unei persoane suma de 700 de lire/1000 euro, fara sa consider necesara semnarea unei chitante/document. Nu a fost respectat termenul ... (vezi toată discuția)
Datorie nerecuperata, conversatii scrise Cristinada Cristinada Buna seara, as dori sa stiu daca am destule probe pentru a putea recupera datoria. Daca da, ma sfatuiti sa actionez in instanta sau sa contractez o firma de ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati prin western union si neinapoiati Medic_Aly Medic_Aly Buna ziua. As avea nevoie de un sfat informal. Am imprumutat unei persoane bani (euro si lire sterline) pe parcursul a 2-3 ani in 5 transe. Mi-a promis ca ... (vezi toată discuția)