avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sex între minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sex între minori

Buna ziua(sunt un baiat cu varsta de 13 ani)si prietena mea are tot 13 ani,ar fi in regula,din punct de vedere legal sa intretinem relati sexuale,daca ati putea sa mi oferiti toate detaliile(conditiile) prin care ar fi legal sa faca sex 2 minori,daca este intre 2 minori cu varsta intre 13 ani,multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 17:05, 18 Ianuarie 2020
Cititi explicatiile de mai sus, date de altii. Singura mea remarca a fost ca de ce sa fie cercetat penal doar el si nu doar ea sau amandoi. "Ea e de sex feminin" nu e un motiv valabil.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori iulian11 iulian11 buna la toti. am si eu o intrebare daca nu va suparati. care e diferenta dintre act sexual cu minor si viol minor? adik ma refer la faptul dak persoana ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu o minora PaulB17 PaulB17 Buna,as vrea sa stiu,daca intretin acte sexuale cu o persoana de sex diferit,si eu am 18,si ea 17,si amandoi vrem,ce pot patii prin lege? (vezi toată discuția)
Am 20 de ani si am lasat gravida o minora de 14 ani bossssssss bossssssss am 20 de anii am lasat gravida o minora de 14 ani parinti stiu nu au nimik impotriva nostra ai mei nici ai iei fata ieste mutata la mine ce pot pati pot face ... (vezi toată discuția)