Anul trecut am lucrat la o firma si am avalizat un bilet la ordin. Intre timp firma a dat faliment iar judecatorul a obitnut o validare poprire impotriva mea.
En nu am momentan nici un venit in Romania dar am o proprietate in spatiul U.E.
Am vreo sansa sa pierd aceasta prprietate?
Numai daca va fi identificata, dar de ce nu platiti datoria, sa scapati de tot acest balci cu urmarirea?? in definitiv, ati beneficiat de anumite servicii sau ati achizitionat niste marfuri, la emiterea acelui Bilet de ordin.
In cazul in care ati emis mai multe Bo si CEC-uri fara acoperire, creditorii pot formula si plangeri penala impotriva dvs.
Exista sanse sa pierdeti acea proprietate dar sunt infime, ca sa nu spun ca tind spre zero! Asa cum a spus Diana intai trebuie sa fie identificata proprietatea , ceea ce presupune o munca enorma si de foarte lunga durata! Iar in al doilea rand pentru executarea ei trebuie indeplinite anumite proceduri care presupun iarasi o munca enorma!
B-)
In ce cuantum este datoria dvs?
Bilet la ordin
Claudiu.Grasu
Am de ridicat un colet de la o firma de curierat rapid ... Pentru a ridica coletul trebuie sa platesc o suma de bani care ar trebuie sa ajunga la expeditorul ... (vezi toată discuția)