avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Model cerere pentru conditii speciale de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Model cerere pentru conditii speciale de munca

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu un model de adeverinta in care sa fie specificat faptul ca am lucrat in conditii speciale de munca, din moment ce fabrica si meseria pe care am fost incadrat se regasesc in legea 263/2010 la conditii speciale de munca.
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2018
Cetatean interesat de drepturi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 13 August 2018
Adeverinta se intocmeste conform anexei 14 la HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare, in baza documentelor existente la firma.
Pentru a primi adeverinta, trebuie sa fiti nominalizat prin document intern al firmei, anual, ca beneficiar de grupa de munca, la locuri de munca mentionate ca fiind incadrate in conditii speciale de munca (anexa 2 la Legea nr. 263/ 2010 cu modificarile si completarile ulterioare), iar firma sa fie nominalizata in anexa 3 la aceeasi lege.
Uitati modelul aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme juridice legate de pensii crisanvasile crisanvasile Am facut o sesizare la Petrom-OMV ptr.eliberarea unei adeverinte precum ca am activat in cadrul acestei companii 35 ani in conditii deosebite de munca ... (vezi toată discuția)
Grupa i de munca? CYBORG CYBORG Buna seara! Am lucrat (si) in industria petrochimica(C.P.Brazi-Ploiesti si C.P.Teleajen-Ploiesti), la trei schimburi, cu toxicitatea respectiva(ne dadea ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca pt sudori Alina Nistor Georgeta Alina Nistor Georgeta Tatăl meu a lucrat ca sudor la o ferma de porci din Magurele Jud Ilfov “I.A.I Magurele gospodăria de partid” unde trebuie sa meargă sa depună acte sau ... (vezi toată discuția)