avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solutionare dosar penal, cat timp trebuie sa mai ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solutionare dosar penal, cat timp trebuie sa mai astept?

Buna ziua!
Anul trecut in data de 03.05.2017 mi s-a facut dosar penal pt conducerea sub infuienta bauturilor alcoolice si mi s-a suspendat permisul. Am fost chemat atunci sa dau declaratie, am recunoscut fapta etc.
Problema e ca de atunci nu am mai auzit nimic de dosar, nu am mai primit nici o instiintare, nimic. Iar pe portal.just.ro nu il gasesc nici dupa nume si nici dupa numar dosar.

Cat timp dureaza pana sunt chemat in instanta?
Exita un timp limita in care trebuie sa fiu chemat?
Ce pot sa fac in cazul asta?

Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2018
Andrei606, utilizator
Astfel de informații nu apar in portal. Dosarul este la parchet nu in instanta. Nu exista un termen in care sa fie soluționat.
Vi s-a comunicat rezultatul alcoolemiei din sange? In ce calitate ati fost audiat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu o categorie necorespunzătoare Terciu răzvan Terciu răzvan Buna seara Am o problema daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscător Am condus Un autovehicul desi posedam permis de Scuter Categoria Am si o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, alcool Adrian.Craciun Adrian.Craciun In data de 1 mai 2010 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru ca am fost depistat cu o alcoolemie de 0.59 in aerul expirat , respectiv 1.45 cu 1.35 in ... (vezi toată discuția)
Alcool aer expirat 0.44 ALINA PLOYOGEA ALINA PLOYOGEA Buna ziua. Va rog sa- mi spuneti la o alcoolemie de 0.44 in aerul expirat si la prima proba de sânge 0.90, a doua proba 0.71 , care ar fi consecințele. (vezi toată discuția)