avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... limite teritoriale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

limite teritoriale

As dori sa stiu , cf legii 18, ce limite teritoriale se iau in considerare pt. retrocedare, sau mai exact din ce an (exemplu 1962, 1982, etc.).mentionez ca zona are carte funciara din 1872 (austro-ungaria, bucovina), iar limitele teritoriale corespund . cu respect
Cel mai recent răspuns: gabicor , utilizator 13:28, 6 Noiembrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Mai concret, in situatia in care am un litigiu privind un teren care se afla la limita intre doua unitati administrativ teritoriale, si care mi-a fost luat, desi am titlu de proprietate, in virtutea faptului ca este pe UAT vecin, ma intereseaza cum se stabilesc limitele. Cadastrul nu mi-a dat nici un raspuns(desi termenul este de 30 zile, sau 15 zile?, ca nici asta nu stiu). Ei invoca faptul ca ca s-au schimbat delimitarile administrativ teritoriale, fara sa precizeze vre-o lege sau hotarire de guvern. exista o alta impartire administrativ teritoriala dupa 1968, sau legea 18 prevede ceva in acest sens?care harti de UAT se iau in considerare? mai precis din ce an? multumiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire limite teritoriale gabicor gabicor As dori sa stiu, in cazul retrocedarii, cf Legii18, ce limite teritoriale se iau in considerare, sau mai exact din ce an (1962, 1984, 1875, etc), mai ales in ... (vezi toată discuția)
Cadastru gratuit firepeace firepeace Buna ziua. Detin un teren categoria faneata in jud. Prahova dobandit prin act de donatie. Are un cadastru facut dupa modelul vechi (gen cu ruleta). Are si ... (vezi toată discuția)
Ajutor cadastru elenajaad elenajaad Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Am mostenit un teren agricol pe care doresc sa il vand. In urma unor redelimitari ... (vezi toată discuția)