avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de vacanță
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de vacanță

Sunt o mamica aflata în concediu de creștere a copilului din nov 2016 pana la 1 sept 2018, loc de munca deținut în învățământ. Am dreptul la tichete de vacanță? Și de unde?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 13 August 2018
Ordin nr. 3.560 din 13 aprilie 2018 privind stabilirea modalității de acordare a voucherelor de vacanță pentru unitățile/instituțiile de învățământ de stat, Ministerul Educației Naționale și alte unități/instituții din subordinea/ coordonarea acestuia

art.1
....
(4) În cazul salariatului al cărui contract individual de muncă/raport de serviciu, la data acordării voucherelor de vacanță, este suspendat sau a încetat, acesta poate beneficia de vouchere de vacanță numai dacă în termen de maximum 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentului ordin depune la unitate/instituție o cerere în acest sens, precum și dovada achitării impozitului aferent prin virament bancar în contul unității/instituției.
Ultima modificare: Luni, 13 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher ccic Alexandra 2018 Alexandra 2018 Buna ziua! Din martie 2017 pana in septembrie 2018 sunt in ccic .Întrebarea mea este daca pot primi tichet de vacanta?Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanță FeliciaFlorica FeliciaFlorica Bună ziua. Lucrez în învățământ ca și cadru did.aux. , am intrat pe 1 aprilie 2024 în concediu îngrijire copil bolnav până la 7 ani ( până la 1 ... (vezi toată discuția)
Tichete vacanta invatamant Bktalina Bktalina Buna ziua, in anul 2019 am contractul de munca suspendat fiind in concediu crestere copil. Beneficiez in aceste conditii de tichete de vacanta? De la ... (vezi toată discuția)