avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Numar de cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Numar de cadastru

Tatal meu este intr-un proces ,cu fosta concubina, pe terenul ei au construit o casa impreuna. Ea a declarat la judecata ca el nu a participat la construirea casei. Avocata care il reprezinta pe tatal meu ,vrea sa inainteze cererea catre instanta pentru sechestrarea terenului pe tot parcursul procesului , pentru a nu putea instraina terenul. Doar ca tatal meu nu detine numarul cadastral si cartea funciara a terenului. L-ar putea obtine acest numar fara ca fosta concubina sa afle?
Cel mai recent răspuns: me_shtefy , utilizator 10:03, 14 August 2018
Daca inteleg bine avocata vrea sa se noteze litigiul asupra terenului in CF.
Obtinerea extrasului CF e o chestie simpla pe care o poate face oricine la ANCPI contra unei taxe. Daca cunoaste numarul cadastral. Se face online, costa 20 lei si dureaza vreo ora (maximum). Are valabilitate 30 zile.
Cat despre secretul notarii in CF, toate actele de procedura se comunica ambelor parti.
Ultima modificare: Luni, 13 August 2018
adriandimitriu, utilizator
Buna ziua . Terenul este al dumneai si tatal meu nu stie numarul de cadastru , E constient ca actiunile ce le face avocata le afla ambele parti ( ma refer la partea cu sechestrul) , dar vrea sa afle intai numarul cadastral si cel de carte funciara, pentru a putea inainta aceasta procedura.
Ultima modificare: Marți, 14 August 2018
me_shtefy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aflarea noilor numere cf Furnicile Furnicile Buna ziua. Exista vreo aplicatie publica prin care sa aflam noile numere cadastrale pornind de la cele vechi? Pe geoportalul ANCPI se pot gasi proprietatile ... (vezi toată discuția)
Executare bilet la ordin comerciantul comerciantul Mi-a fost refuzat la plata un bilet la ordin. In afara de poprirea contului, executorul mai poate face altceva? Multumesc (vezi toată discuția)
Cum pot afla numarul cadastral si numarul de carte funciara al unui imobil nicoleta_85 nicoleta_85 Buna, As dori sa obtin un extras de carte pentru informare cu privire la un imobil din Buc. Pe formularul de la OCPI trebuie completat si numarul ... (vezi toată discuția)