avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

A-si putea sa aman divortul in cazul in care a vost amanat deja de 2 ori pana acum. Pe 25 luna aceasta va fi o alta infatisare , tin sa mentionez ca cererea de divort a depus-o sotul de comun acond, eu daca ma opun cu definitivarea divortului si cerand inca un termen credeti ca o sa imi dea acest termen?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:35, 6 Noiembrie 2009
cererea de divort s-a intemeiat pe acordul partilor.
in acest caz de ce doriti sa amanati pronuntarea hotararii ?? sunteti sau nu de acord cu desfacerea casatoriei ??

pt motive intemeiate instanta poate amana cauza.
daca deja au fost doua amanari, in cazul in care cealalta parte se va opune cererii dvs de amanare a procesului, este posibil ca instanta sa-i admita aceasta cerere si sa nu va mai acorde amanare.
hotarati-va ce vreti ! :stunned:
Sa intelegem ca initial ati fost de acord cu divortul si acum v ati razgandit?Va fi necesar sa aveti motive intemeiate , pentru a mai putea primi inca un termen.E adevarat. e greu sa luati o decizie in acest sens, dar cum v a raspusns si roxanel, e bine sa va hotarati ce vreti!
Daca veti solicita un termen in vederea impacarii, instanta o sa il acorde cu siguranta...:)
Daca doriti sa va impacati, instanta va va acorda un nou termen...=D>

Daca vreti insa sa se desfaca aceasta casatorie din vina celuilalt sot, nu se mai poate face acest lucru si nu se va mai acorda termenul pe care il solicitati!
Pana la urma dvs doriti sa divortati sau nu?

Alte discuții în legătură

Divort mar4905 mar4905 La primul termen de divort, pot solicita verbal sau scris,instantei, acordarea unui alt termen de judecata,?.. motivand prin faptul ca doresc impacarea cu ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului ciobanuma@yahoo.com ciobanuma@yahoo.com Doresc sa stiu in ce conditii si ce sanse a-si avea sa castig custodia copilului , daca in cererea de divort am fost de acord sa ramana fetita cu tatal ... (vezi toată discuția)
Divort mar4905 mar4905 Am primit citatie ptr actiune divort deschisa de sotie, actiunea este deschisa de anul trecut in august , si are ca prim termen 21 iunie 2011, ..1)ce se ... (vezi toată discuția)