avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... decizie de incetare a activitatii la locul de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

decizie de incetare a activitatii la locul de munca

Buna ziua! Daca am pierdut decizia de incetare a activitatii de la locul de munca (este vorba despre un job pe care l-am incheiat in noiembrie 2017) iar patronii de la acel loc de munca nu vor sa ma ajute as putea sa iau de la ITM urmatoarele: 1)adeverinta cu venituri salariale pe fiecare luna; 2) adeverinta cu valoarea bonurilor de masa pe fiecare luna ; 3) decizia de incetare a activitatii ?????? Am inteles ca am nevoie de acestea pt indemnizatia de crestere copil.multumesc!

Alte discuții în legătură

Am dreptul la somaj dupa ccc? diana2242 diana2242 Buna ziua, Am si eu o problema sunt in concediul de crestere copil pana la data de 30 aprilie 2011 cand face copilul 2 ani iar firma la care am lucrat nu mai ... (vezi toată discuția)
Calcul venit din salarii mircea_m mircea_m La calculul venitului din salarii pentru indemnizația de creștere a copilului se iau în considerare și bonurile de masă? În adeverinta eliberată de ... (vezi toată discuția)
Femeie insarcinata Crs82 Crs82 Buna ziua.la 1 febr faceam 1 an de cand sunt angajata la actulalul loc de munca.azi patronii ma obligau sa imi semnez demisia.pot sa mai iau indemnizatia ptr ... (vezi toată discuția)