avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Punct de lucru mobil
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Punct de lucru mobil

Ce documente imi trebuie pentru deschiderea unui punct de lucru mobil, fara o adresa fixa ? Mentionez faptul ca in actul constitutiv al societatii sunt prevazute si activitati mobile, insa pentru a fiscaliza o casa de marcat imi trebuie trecute si pe certificatul constatator Activitati Mobile.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 08:41, 16 August 2018
Trebuie sa va completati obiectul de activitate al societatii cu coduri CAEN din 478 Comerţ cu amănuntul efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)
Casa de marcat mobila andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, as avea si eu cateva intrebari cu privire la functionarea cu casa de marcat, si anume: daca sediul este in Ploiesti, iar punctul de lucru nu este ... (vezi toată discuția)
Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)