avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Citire e-mailuri de munca de catre sef !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Citire e-mailuri de munca de catre sef !

Buna ziua !
Am intrebarea urmatoare si anume ! Este legal ca seful sa solicite prin e-mail ca toate conversatiile de serviciu cu clientii sa ii fie puse la dispozitie prin adaugarea adresei de e-mail in cc?
Problema este ca e-mailurile pot fi considerate ca fiind de serviciu dar numai intre mine si client pentru buna desfasurare a activitatii pe care o desfasor pentru client in relatia cu Autoritatea Vamala dar atata timp cat contin informatii confidentiale intre mine si client si aceste e-mailuri sunt confidentiale pentru ca ele contin informatii la care seful nu are acordul clientului ca sa le poata vedea accesa , tinand si cont ca ele contin informatii confidentiale si sensibile in ceea ce priveste relatiile comerciale ale clientului cu privire la preturi , contracte , costuri ale taxelor vamale si multe alte informatii la care eu prin lege sunt obligat ca declarant vamal sa tin confidentialitatea in relatia cu tertii deci inclusiv cu seful meu direct .
Multumesc ,

Alte discuții în legătură

Angajatorul schimba parola de email a angajatei aflata in prenatal, pentru acesul colegilor la inboxul acesteia nomack87 nomack87 Sotia mea, recent intrata in prenatal, a facut handover colegilor care i-au preluat clientii, dar un director a decis ca ar fi mai bine ca ea sa ofere ... (vezi toată discuția)
Contract de publicitate pentru trimis mailuri ada2113 ada2113 Buna seara, Va rog daca se poate sa ma ajutati intr o problema. Am o firma de publicitate si promovare pe internet iar astazi am primit de la un client ... (vezi toată discuția)
"violarea" adresei personale de e-mail de catre sef daniel_daniel daniel_daniel Buna ziua, din pacate, vin in atentia voastra cu un caz fff interesant, respectiv : Adresa personala de yahoo a fost \"deschisa\"(nu stiu prin ce metode) ... (vezi toată discuția)