avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de publicitate pentru trimis mailuri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de publicitate pentru trimis mailuri

Buna seara,

Va rog daca se poate sa ma ajutati intr o problema. Am o firma de publicitate si promovare pe internet iar astazi am primit de la un client propunerea da a trimite la 50000 de clienti ai sai mailuri ( bineinteles folosind adresa lui de mail) .Eu pot sa fac acest lucru avand un licenta pentru un program de trimsi mailuri. Pentru mine nu ar fi greu insa eu nu am siguranta ca aceste persoan ii sunt intradevar clienti sau nu. Pentru a nu avea eu probleme si a nu fi considerata spamer pot sa fac un contract in care el sa declare pe propria raspundere ca toate adresele sunt ale clientilor sai?

Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: andabej , utilizator 12:48, 20 Ianuarie 2009

Faceti un contract prin care el isi asuma raspunderea aspra celor declarate precum si asupra eventualelor situatii litigioase care s-ar ivi referitoare la prestarea obiectului contractului. Mai trebuie verificate si alte conditii: prin licenta sa avti dreptul sa prestati acest serviciu pentru terti; clientul dvs. sa nu aibe incheiate acorduri de confidentialitate cu clientii sai (dar acest lucru il intereseaza pe el).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citire e-mailuri de munca de catre sef ! benjy benjy Buna ziua ! Am intrebarea urmatoare si anume ! Este legal ca seful sa solicite prin e-mail ca toate conversatiile de serviciu cu clientii sa ii fie puse la ... (vezi toată discuția)
Soft de monitorizare a activitatii angajatului trafy trafy Sunt angajat la o firma care are un contract cu o institutie publica. Ei au facut o cerere la noi sa le livram si instalam un soft care sa monitorizeze ... (vezi toată discuția)
Verificare adresa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Nu stiu daca postarea acestei intrebari este corecta aici. Daca nu este locul ei aici rog, administratorul sa o mute. Problema mea este ... (vezi toată discuția)