avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! - datorie față de asociație, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! - datorie față de asociație, consecințe neplată

Dacă am o datorie fata de asociația de proprietari si nu reusesc sa o achit în termenul de 90 de zile conform noii legi din 28 septembrie si sunt proprietara unui apartament luat prin prima casă poate fi ipotecat si pus la vanzare de catre asociatie?
Cel mai recent răspuns: Velniciuc mihaela , utilizator 01:03, 15 August 2018
sigur ca nu deoarece dumneavostra veti plati mereu la timp !
Asociatia de proprietari are dreptul sa demareze procedura de recuperare debite in instanta
Mai mult institui si privilegiu imobiliar
Pentru a preintampina situatii neplacute este de preferat sa negociati incheierea unui angajament de plata cu asociatia de proprietari situatie in care aceasta pana la termenul scadent convenit nu poate demara actiune in instanta

Va multumesc pentru răspunsuri.sotul meu a plecat din țară tocmai ca sa nu se ajungă la alte neplăceri.este o chestiune de maxim 3 luni pana o sa achitam tot.sper sa găsim înțelegere din partea lor.o seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua sunt președinte a unei asociații de proprietari ... Laura Cristina (Lala Laura Cristina (Lala Bună ziua sunt președinte a unei asociații de proprietari și am o problema cu doi proprietari nu își plătesc fonduri nici apa adică nimic din ce se ... (vezi toată discuția)
Întâmpinare. myself. myself. Bună seara, poate ma puteți ajuta și pe mine cu un răspuns. Problema e următoarea... Am fost data în judecata de administratie pt datoriile de la ... (vezi toată discuția)
Executare din partea asociatiei de proprietari cand exista si ipoteca bancii vioricaiulia vioricaiulia Am un credit de nevoi personale, cu ipoteca imobiliara in franci elvetieni. Odata cu cresterea francului elvetian, ,,echilibrul'' platilor s-a stricat, ... (vezi toată discuția)