avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vrem sa inchidem o societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vrem sa inchidem o societate

Am vrea sa inchidem o societate comerciala, SRL, pentru ca nu mai este profitabila!
Problema cu care ne confruntam este ca sunt 4 asociati, actul aditional sau mentiunea care trebuie depusa la Registrul Comertului, ar trebui semnat(a) de toti asociatii, dar unul din ei a decedat. In actul constitutiv se precizeaza continuarea cu mostenitorii. Am incercat prin adrese peste tot (inclusiv la politie) sa dam de mostenitor iar acesta este de negasit. Cei de la Registrul Comertului au spus ca nu-i intereseaza, ei vor certificatul de mostenitor. Am inteles ca se poate face ceva pe cale judecatoreasca dar nu stiu cum!Help!

Alte discuții în legătură

Inchidere srl Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Cum as putea inchide un srl daca unul dintre asociati a decedat si nu pot da de mostenitori. Cei de la Registrul Comertului mi-au spus ca nu au ce face pana nu ... (vezi toată discuția)
Deces asociat am un SRL cu trei asociati. Unul a decedat. Ce fac acum? ce trebuie sa depun la registru? actiunile vor fi preluate de sotia acestuia, copii renuntand in ... (vezi toată discuția)
Mostenire parti sociale alin-m alin-m Suntem 2 mostenitori cu 50% fiecare dupa tatal nostru care era asociat unic intr-un SRL. Din examinarea actelor de la Registrul Comertului nu ne dam seama ... (vezi toată discuția)