avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale mostenire parti sociale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

mostenire parti sociale

Suntem 2 mostenitori cu 50% fiecare dupa tatal nostru care era asociat unic intr-un SRL.
Din examinarea actelor de la Registrul Comertului nu ne dam seama care sunt actele care ne sunt necesare pentru a intra in firma.
E suficient depunerea cererii, a certificatului de mostenitor si a contractului de societate sau trebuie sa redactam si act aditional la actul constitutiv si actul constitutiv actualizat?
si act aditional pentru modificarea actului constitutiv, precum si modificarea statutului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl mostenire FLORINAANTOANETA FLORINAANTOANETA Buna ziua , Am mostenit de la tatal meu impreuna cu mama si fratele 50% din actiunile unui SRL . Din cate stiu trebuie sa merg la Oficiul National al ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale act constitutiv doriacristina doriacristina De-a lungul ultimilor ani, am facut mai multe acte aditionale la actul constitutiv (schimbare locatie, adminstrator, etc). Trebuia sa duc la ORC fiecare act ... (vezi toată discuția)
Statut asociati - se modifica la avocat sau e suficienta hotararea aga? danatmr9 danatmr9 Buna ziua, Suntem 5 asociati intr-o firma. Patru dintre noi dorim sa cedam 1% ca sa ii \"dam\" 4 % celuilalt asociat. Ce pasi trebuie urmati? Hotararea AGA ... (vezi toată discuția)