avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Folie omologata certificat retinut
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Folie omologata certificat retinut

As vrea sa stiu ce pot face daca un politist mi-a retinut certificatul pentru ca aveam folie pe geamurile laterale spate ..folia este omolagata la rar cu timbre cu tot ..dar nu am putul prezenta certificatul ..si cand iam aratat dansului ca am timbrele in geam a zis ca alea nu conteaza ...asa ca am primit o amenda de 13 mil pentru folii si mi-a luat certificatul ..si eu am in amenda scris ca am folie si oe luneta .dar nu am ..si a doua zi iam aratat certificatul ai a zis ca si ce vreau sa imi faca ..il pot da in judecata pentru abuz de putere?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:28, 14 August 2018
Nu aveti castig de cauza atat timp cat ;la momentul controlului nu ati putut prezenta document justificativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru folie ContSters180923 ContSters180923 Am o intrebare : mi sa luat certificatl de imatriculare pentru folie pe geamurile de pe fata. i-am aratat politistului ca sunt omologate prin bulina de la rar ... (vezi toată discuția)
Amenda si retinere certificat la autovehicul inmatriculat in grecia, pentru folii pe geamuri laterale fata Phlom Phlom Buna seara! In urma cu putin timp am venit in vizita in Romania la neamuri, cu masina personala, inmatriculata in Grecia. Astazi am fost oprit in trafic de ... (vezi toată discuția)
Folii auto livium2015 livium2015 recent am fost amendat si mi s-a retinut talonul pentru ca am folii pe geamurile laterale din fata omologate sa si celelalte din spate, dar politistului i s-au ... (vezi toată discuția)