avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retragere plangere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Retragere plangere

Am depus o petiția online către o persoană din galați eu fiind din suceava.pot retrage plângerea din suceava fara a ma deplasa la galati?? In urma plângerii i sa facut dosar penal pt înșelăciune persoanei respective,Dar după aceea m-am împăcat cu persoana care ma inselase
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 20:32, 14 August 2018
Cu ocazia urmatoarei audieri, veti aduce la cunostinta organelor de cercetare/urmarire penala faptul ca, a intervenit impacarea....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plangere penala emil51 emil51 Ma intereseaza daca se poate sa retrag o plangere penala, pe care am facut-o si care se afla la organele de politie in cercetare.Multumesc! (vezi toată discuția)
Plangere penala puffytel puffytel Daca am depus plangere penala pentru inselaciune, o mai pot retrage, sau cum pot renunta la ea? Mentionez ca nu mi-am recuperat prejudiciul, nici nu m-am ... (vezi toată discuția)
Declinare competenta adriana79 adriana79 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Locuiesc in Suceava si o cunostinta, din Resita, cu care am avut o relatia contractuala, a depus la Resita o ... (vezi toată discuția)