Conform art. 17 alin (5) din Codul Muncii, ,,orice modificare a unuia dintre elementele prevăzute la alin. (3) în timpul executării contractului individual de muncă impune încheierea unui act adițional la contract, anterior producerii modificării, cu excepția situațiilor în care o asemenea modificare este prevăzută în mod expres de lege sau în contractul colectiv de muncă aplicabil.''Ca urmare, in urma solutionarii contestatiei, de catre ordonatorul de credite, se pot acorda drepturi retroactiv? Cum, daca actul aditional trebuie incheiat inainte? Multumesc
Insa drepturile mi se cuvin de la data de 19 iulie, data la care m-am angajat. Am depus contestatie pe 1 august si s-a solutionat astazi. Spun ca nu imi pot acorda retroactiv, deoarece actul aditional trebuie incheiat inainte de modificare.
Puteti sa detaliati va rog? Sa stiu ce sa cer, cum sa pun problema. Pot sa imi dea banii daca nu sunt prevazuti nicaieri? Este vorba despre sporul de vechime, care in contract a fost aplicat la o baza incorecta, de aici intervenind diferenta.
Drepturi salariale
vs99teo
Buna ziua,
In ziua de sambata 01.09.2018 a venit,la firma la care lucram o echipa dinafara tarii pentru punerea in functiune a unui utilaj.Din cauza unor ... (vezi toată discuția)