avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Muzica fara drepturi de autor - Se taxeaza de catre ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Muzica fara drepturi de autor - Se taxeaza de catre UCMR/UPFR/Credidam ?

Rog sa imi spuneti daca intr-un spatiu comercial ascult muzica fara drepturi de autor (muzica libera - folosita in special in mediul online) mai trebuie sa platesc taxe la institutiile mai sus mentionate

Alte discuții în legătură

Muzica fara drepturi de autor - se taxeaza de catre ucmr/upfr/credidam ? cosbucgeorge cosbucgeorge Rog sa imi spuneti daca intr-un spatiu comercial ascult muzica fara drepturi de autor (muzica libera - folosita in special in mediul online) mai trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Evitare taxe upfr, ucmr-ada, credidam (muzica ) cosbucgeorge cosbucgeorge Rog sa imi spuneti daca intr-un spatiu comercial (salon cosmetica) (SRL) se poate asculta muzica fara drepturi de autor (disponibila pentru download pe ... (vezi toată discuția)
Taxa pt radio online privind drepturile de autor claudiu.ar claudiu.ar buna ziua, vreau sa fac un radio online si sa pun muzica comerciala.pe viitor o sa bag si reclame. as dori sa stiu cat ma costa taxa pe drepturile de ... (vezi toată discuția)