avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ți se poate face dosar penal pentru un credit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ți se poate face dosar penal pentru un credit neplătit, luat de la un IFN?

Buna ziua! Ti se poate face dosar penal pentru un credit la Cetelem neplătit? Rest de plata 900 de lei.
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 08:56, 23 August 2018
Nu stiu cum este cu prescrierea faptei penale. Daca datoria se prescrie in 3 ani, ar putea incerca o intimidare cu plangere penala dupa acest termen... Acum nu inteleg ce ar putea invoca? Inselaciunea? Doar daca au cum sa dovedeasca ca atunci cand ati luat creditul stiati ca n-aveti cum sa-l dati inapoi, dar atunci de ce vi l-au dat?!
Nu stiu cum este cu prescrierea faptei penale. Daca datoria se prescrie in 3 ani, ar putea incerca o intimidare cu plangere penala dupa acest termen... Acum nu inteleg ce ar putea invoca? Inselaciunea? Doar daca au cum sa dovedeasca ca atunci cand ati luat creditul stiati ca n-aveti cum sa-l dati inapoi, dar atunci de ce vi l-au dat?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salar panzy panzy buna, mi s-a pus azi poprire pe salar din cauza unui presupus credit de consum ce l-as fi facut la cetelem in 2007. maine ma duc la executor pentru a cere ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere neachitata de 3 ani, aceasta datorie se va prescrie? teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Din ce am tot citit pe net, am inteles ca datoria nu se prescrie, ci doar dreptul material de a actiona in instanta. Pensia nu este achitata de ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp de la fapta de inselaciune pot depune plangere penala ferdinand1 ferdinand1 Buna ziua, In urma unei infractiuni de inselaciune am \"reusit\" sa imprumut un \"prieten\" cu o suma importanta de bani. Intamplarea a avut loc in trecut, ... (vezi toată discuția)