avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Colaborare 3 PFA-uri alpiniști utilitari pe o ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Colaborare 3 PFA-uri alpiniști utilitari pe o lucrare care durează 4 zile.

Bună ziua! Suntem 3 alpiniști înregistrați cu PFA și dorim să luăm o lucrare pe care s-o realizam la comun fara să existe vreo diferență de activitate intre noi. Practic muncim toți la fel și împărțim banii obținuți în 3. Cum putem stipula aceasta într-un contract, ce clauze obligatorii trebuiesc puse în contract, ce tip de contract va fi acesta, în cate exemplare se va realiza etc. Aștept și alte sugestii.
Vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pfa -plata asigurari de sanatate cand pfa are venit zero anual LJM LJM Eu ma fost salariat pana in acest an cand am iesit la pensie si amplatit asigurarike de sanatate ca salariat. Din 2003 mi-am facut formele de PFA in vederea ... (vezi toată discuția)
Colaborare între 2 pfa-uri cu codul caen- 4398 alte-lucrari-speciale-de-constructii pfa alpinist pfa alpinist Bună ziua! Vă rog frumos indicați-mi care este forma cea mai bună și legală în care doi alpiniști autorizați PFA pot realiza lucrări scurte fără ... (vezi toată discuția)
Srl sau i.i. in cazul incare doresc sa desfasor mai multe activitati cu diferite coduri caen Conrad Conrad Buna ziua, am tot analizat diferentele dintre cele doua forma de organizare srl si i.i insa nici acum nu imi este foarte clara situatia asa ca am sa o expun ... (vezi toată discuția)