avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Colaborare între 2 PFA-uri cu codul caen- 4398 ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Colaborare între 2 PFA-uri cu codul caen- 4398 Alte-lucrari-speciale-de-constructii

Bună ziua!
Vă rog frumos indicați-mi care este forma cea mai bună și legală în care doi alpiniști autorizați PFA pot realiza lucrări scurte fără a se crea o entitate noua. Vă rog frumos dacă se poate să-mi spuneți care ar fi clauzele obligatorii într-un asemenea contract și ce obligații naște un asemenea contract pentru fiecare dintre cele două părți.
Cu anticipație, vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: pfa alpinist , utilizator 14:56, 15 Septembrie 2018
Semneaza fiecare cate un contract de prestari servicii cu beneficiarul pe ce face el,. la finalul lucrarii intocmesc fiecare raport de activitate , factura si incaseaza fiecare banii.
Și dacă fiecare dintre cei doi alpiniști face același lucru? Adică fiecare spală geamuri pe același perete. Cum se face distincția dacă munca este amestecată, este fără delimitare clară...?

george-neagu a scris:

Semneaza fiecare cate un contract de prestari servicii cu beneficiarul pe ce face el,. la finalul lucrarii intocmesc fiecare raport de activitate , factura si incaseaza fiecare banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont beneficiar, contract prestari servicii emillius emillius Buna ziua, Un SRL incheie un contract de prestari servicii pentru o activitate ocazionala cu o persoana fizica simpla (nu pfa sau alte forme ocazionale). ... (vezi toată discuția)
Facturare pfa neplatitor de tva Elena 47 Elena 47 Sunt PFA neplatitor de TVA ,sistem real , prestari servicii. a) Va rog sa-mi spuneti daca e obligatoriu emiterea de facturi lunare in cazul in care nu se ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa prestari servicii andrea2014 andrea2014 Buna,va deranjez cu o intrebare.Sotul meu doreste sa colaboreze legal,un fel de subcontractor cu o firma din Franta.Activitatea propriu-zisa ar fi de prestari ... (vezi toată discuția)