avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli/cota și chelt/apartam
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli/cota și chelt/apartam

Buna ziua, stau in chirie intr-un bloc prevazut cu lift, paza și un spațiu de întreținut in fata scării.
Au fost probleme cu centrală de bloc, am stat fără apa o săptămâna, au fost diverse reparații in bloc. As vrea sa știu dacă cheltuilile/cota+chelt/apartam+ fondul de reparații intra in obligația mea de plata. Precizez ca apa rece și calda sunt trecute separat și le platesc ca atare. In contractul de închiriere îmi scrie ca am obligația sa plătesc apa, telefon, cablu, gaz și curent.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:18, 15 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Drepturile si obligatiile locatarului sunt concret consemnate si asumate in contractul de inchiriere
Va revine obligatia sa achitati strict obligatii contractual asumate
Fondul de rulment si de reparatii intra in sarcina proprietarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebarea mea este cum se calculeaza fondul de rulment avand ... soarelena soarelena Intrebarea mea este cum se calculeaza Fondul de Rulment avand in vedere ca eu m-am separat cu gazele si apa de la intretinere. Liftul nu il folosesc deoarece ... (vezi toată discuția)
Plata in avans facturi- asociația de proprietari Ana Maria.86 Ana Maria.86 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un feedback din punct de vedere legal pentru primul punct al procesului verbal transmis de Asociația de proprietari, in ... (vezi toată discuția)
Zugravit fatada bloc Bogdannnnn Bogdannnnn Buna ziua, de curand am avut un incendiu in bucatarie care a murdarit de fum o mica parte din exteriorul blocului (deasupra geamului de la balcon).. blocul ... (vezi toată discuția)