avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa prima inmatriculare

Eu am achizitionat autoturismul de la o firma de leasing operational in 2015, acesta fiind condus de mine in perioada 2011-2015, in cadrul unui contract cu firma la care lucram. Taxa de prima inmatriculare a fost platita de catre firma de leasing operational si refacturata firmei la care eram angajata. Oferta pe care am primit-o pt. achizitionarea autoturismului la sfarsitul perioadei contractuale, lua in consideratie aceasta taxa platita. Cine are dreptul sa ceara restituirea taxei, in cazul de fata ?
In acest caz, cel care poate solicita restituirea taxei este utilizatorul din contractul de leasing.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare aleodor27 aleodor27 Pentru un auto. luat in leasing in noiembrie 2011 cine plateste taxa de poluare, utilizatorul sau proprietarul, daca se mai plateste? (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare - auto leasing DAN 27 DAN 27 Am achizitionat un autorism in sistem leasing. Toate cheltuielile facute probabil de firma de leasing (taxe privind inmatricularea, taxa numere, taxa ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare contract leasing lumi71 lumi71 Buna ziua In martie 2007 am achizitionat un autoturism nou in leasing pe persoana fizica, pentru care am achitat ulterior inscrierii in circulatie a ... (vezi toată discuția)