avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Polița rca
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Polița rca

Am făcut un accident în urma care ia o pers a ajuns la spital, având 7 zile de îngrijire 4 spitalizare, pers nu vrea sa se despăgubească cu polița RCA și îmi cere mie bani, pers spitalizat fiind în partea dreapta și îmi mai zice sa plătesc și costul reparației mașinii, deși șoferul a deschis dauna la RCA. Ce e de făcut
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 11:55, 19 Septembrie 2018
daca la data accidentului detineati o polita RCA valabila, atat partea vatamata cat si pagubitul vor fi despagubiti de catrea asigurator, Dv nu sunteti obligat sa ii despagubiti
Ok poate sa mi intenție e. un proces pt daunele care nu le vrea sa și le despăgubească de către rca
Da , victima va poate intenta o actiune in instanta .Daca se ajunge acolo ( desi nu cred), chemati in garantie asiguratorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Accident camion fara rca andreimt andreimt Buna seara. In urma cu o saptamana am fost implicat intr-un accident rutier in Bulgaria. Am fost dirijat de cineva in timp ce dadeam cu camionul cu spatele ... (vezi toată discuția)
Rca acopera cheltuieli de spitalizare? ContSters181165 ContSters181165 Buna seara.In urma unui accident rutier in care am vatamat corporal un carutas (3 zile spitalizare, 45 zile ingrijiri medicale) acesta neavand nici un fel de ... (vezi toată discuția)