avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile libere legale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile libere legale

Angajatii din mediul privat au dreptul la zile legale libere? (Facad exceptie zilele de Paste si Craciun). Ziua de 15 august a fost libera doar pt cei din domeniul public sau pt toti angajatii,indiferent de interprindere, privat sau public? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Savu Elena , utilizator 14:31, 16 August 2018
Ziua de 15 august este zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza ... Astfel, toti salariatii din sectorul public sau privat au liber in aceasta zi , cu exceptia situatiilor mentionate de lege.
Va multumesc frumos pentru raspuns! Zi frumoasa in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori legale in sistemul privat monica-irina monica-irina Buna ziua, Va rog frumos sa-mi ziceti daca sarbatorile legale sunt obligatorii de dat si de cei care lucreaza in privat. Ca si exemplu va pot da ziua de ... (vezi toată discuția)
14 august 2017 zi libera Maddy-eu Maddy-eu Buna ziua, data de 14 August 2017 a fost declarata zi libera pentru bugetari. Daca in mediul privat se lucreaza pe data de 14.08.2017, cei care lucreaza in ... (vezi toată discuția)
15 august - zi libera? Militant Militant Lucrez intr-un mare magazin, parte a unui lant urias. Lucram peste program fara a fi remunerati samd. Vreau sa stiu daca in ziua de 15 august angajatorul are ... (vezi toată discuția)