avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua

Am o problema am fost executat silit de catre un executor . Am avut in cont suma de 385 de euro era salariul meu cand am fost la bancomat nu mai aveam nici un ban in cot toti bani erau retrasi si virati in contul executorului se poate asa ceva sa imi ia toti bani fara acordul meu . Si ce pot face in acest caz mentionez ca nu ma aflam in tara cand am primit executarea silita si nu am putut face contestatie la hoyararea judecatoreasca. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:52, 17 August 2018
Dacă reusiti sa faceti dovada ca nu ati fost in tara cat timp S a derulat executarea silita, aveți o sansa sa remediati situația, dacă apreciați ca e vorba de sume de bani nedatorate. Cel mai bine consultați un avocat la care sa mergeți cu documentele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont curent pe minus de 10 ani neachitat danielbox4 danielbox4 Buna seara, Am rugamintea daca cineva se pricepe sa-mi raspunda la urmatoarea speta ce se poate intampla. In 2003 X si-a deschis un cont curent in ... (vezi toată discuția)
Retragere declaratie notariala pe propria raspundere bogdan12 bogdan12 Buna ziua. In urma cu un an am incheiat o declaratie notariala pe propria raspundere pentru o suma de 5300Ron. Aceasta a fost incheiata ca urmare a unor ... (vezi toată discuția)
Executare silita heisunuta heisunuta buna ziua, Va rog sa nma ajutati itr-o problema. Am avut o executare silita facuta de un domn executor .Angajatorul mi-a facut poprire pe salariu si mi-a ... (vezi toată discuția)