avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte infiintare PFA

Buna ziua,
Am observat ca printre actele necesare infiintarii unui PFA trebuie sa aduc un act de studiu care sa-mi ateste pregatirea in domeniul de activitate al PFA-ului. Eu am diploma de inginer si doresc sa infiintez un PFA in domeniul turismului. Nu am nici un act care sa dovedeasca experienta/ calificare in turism. Pot sa infiintez PFA in aceasta situatie?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa pe un alt domeniu decat diploma de studii? sonrisa sonrisa Buna ziua, Nelamurirea mea e urmatoarea: Doresc sa infiintez un PFA cu activitatea de predare limbile germana & engleza. Stiu ca am nevoie de diploma ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa / ii Florentin01 Florentin01 Buna Ziua , as dori sa stiu daca la infiintarea PFA / II in domeniul IT , eu am o calificare eliberata de cei de la HP nu cred ca sunt afiliati cu ministeru ... (vezi toată discuția)
Diploma care sa ateste calificare intr-un domeniu necesara la infiintare pfa? anc4 anc4 Buna Doresc sa imi infiintez un PFA care sa aiba ca obiect principal de activitate, comert electronic.As vrea sa am doua activitati diferite, vanzare online ... (vezi toată discuția)